Midsommar i Afrika

Jambo Sweden!

Glad midsommar pa er dar hemma! Har i Tanzania firar jag och min Ricky denna dag med shopping, lasange-lunch pa Tanz Hands och fotbollsmatch med Daio (Baba Josephs son). Det duger gott at oss!

Idag ar det min artonde dag i Afrika och jag borjar kanna mig som hemma. Familjen vi bor hos ar helt underbar. De ar sa omtanksamma och latta att ha och gora med! Det viktigaste for Baba Joseph ar att vi kanner oss fria och bekymmerslosa hela tiden. Lite skillnad fran den svenska kulturen...

Denna veckan skulle egentligen tillbringats pa Zanzibar med Jonathan och Amanda, men det blev inte riktigt som planerat sa vi atervande till Usa River i tisdags. For mig kanns det bara roligt att fa annu mer tid med familjen och barnen pa Rehobiti. Har lever man verkligen i den afrikanska kulturen och det ar ganska kravlost. Hit borde man aka nar man behover koppla av.

Jag ar glad att Rickard, Jonathan och Amanda fick komma och bo hos en sa bra familj och pa ett sa tryggt omrade. Det tror jag ar valdigt viktigt nar man kommer fran Sverige och moter en sadan har kultur.

Nar jag kommer hem till Sverige ska jag skriva mer och beratta om det jag och Rickard har fatt uppleva tillsammans. Ta hand om er!

Hakuna Matata!


Jag drömmer inte

3 juni 2012,

Jag trodde nog aldrig att den här dagen skulle komma. De tre senaste månaderna har varit en enda stor längtan och väntan... Men nu har jag landat på dag nummer 1 i nedräkningen (från 44) och klockan 7 denna morgon flög jag ur sängen och började sjunga av glädje! Nu sitter jag i köket och skriver på mammas telefon. Efter en fantastisk lördag och en god natts sömn ska vi snart sätta oss i bilen och köra mot Örebro där jag blir upphämtad av min underbara vän Rebecka. Från Örebro ska vi åka till Stockholm där hon numera håller hus. Sen blir det nog inte så många timmars sömn denna natt eftersom färden till Arlanda avgår klockan 3-3.30. Det blir spännande för Afrika att möta mig efter för många vakna timmar;)

Nej, nu ska jag avnjuta en svensk, god frukost! Ha det bra, Sverige! Vi ses om en månad.. Hihi.
Kram


RSS 2.0