Tillbaka i landet

Godkväll! Jag och Rickard har nu landat i det trygga Sverige igen och det är med väldigt blandade känslor vi försöker anpassa oss tillbaka till denna kultur. Men samtidigt som man gör det så ser man världen med andra ögon. I baktankarna finns hela tiden allt det som vi sett och upplevt i Afrika och man känner större tacksamhet till livet nu än man gjorde när man åkte.

När vi stannade med tåget i Skövde blev vi upphämtade av Rickards pappa och hans Sofia och hemma i deras lägenhet välkomnades vi av mycket släkt och vänner! Det var en mycket härlig kväll!

Både jag och Rickard längtar mycket tillbaka till Tanzania, till familjen och barnhemmet Rehobothi. Varje gång man äter, står i en varm dusch eller går och lägger sig i en skön säng så tänker man på alla fantastiska barn som vi fick äran att lära känna (speciellt Rickard som jobbade med dom under 3,5 månad). Det finns mycket vi vill göra för dessa barn och ska försöka se till att saker händer. På Facebook finns det en grupp för barnhemmet Rehobothi där man kan gå med och skänka pengar. Det finns så många behov på barnhemmet som behövs uppfyllas för att barnen ska må bättre. Vi kommer skriva mer om Rehobothi om ett tag.

Kramar Natalie & Ricky

Gruppbild från sista dagen på Rehobothi

Mama Nema, Irene, Jeremia, Natalie (jag), Beatrice, Carbeth, Martin, Olivia, Olympia, Vanessa, Brian, Rickard, Vicent, Caroline, Queeni och Heaven.

(Klicka på bilden för att komma till Facebook-gruppen)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0