En tanke i ord


Fotograf: Michelle Bengtsson
På bilden: Jag. Natalie

Jag brukar då och då se tillbaka på en väldigt vacker och speciell dag i mitt liv - studentdagen.
Den dagen rörde vid något dyrbart i djupet på mig. Jag kände att den dagen var min. När jag ser tillbaka på det så ser jag inte vad som hände runt omkring, vad vi gjorde med klassen, hur vi firade den eller vilka presenter jag fick... Jag ser mitt leende och jag känner känslan som drog upp mungiporna till ögonen. Det var min dag.
Jag minns att rektor Andreas sa: "Ibland är det bra att sätta punkt på ett kapitel i sitt liv, även om det känns sorgligt." Och jag minns att jag då gjorde det inom mig, satte punkt för de tre åren som varit den största delen av mitt liv under den tiden.

Att få sjunga "Det är nu som livet är mitt...Jag vill känna att jag lever..." blev till ord från mitt hjärta. Men det är nog inte förän nu som jag inser de ordens verkliga betydelse och kan leva utifrån det. 
Åh. Det finns så fantastiskt mycket vackert att skriva. Men ibland måste man bara bevara känslan och låta den stanna där så att den kommer till nytta... Det är bra att skriva av sig, men inte skriva av den bra känslan. Hihi.

/Natalie.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0